RVGBosswalkkleur.png

Door de jaren heen is de BOSSWALK ontstaan. In het begin heb ik afspraken gemaakt met werkelijk iedereen die maar wilde. Na ongeveer een jaar, was dat niet meer te doen. Daarna heb ik de BOSSWALK bedacht. Het werkt als volgt:

Mensen die de BOSSWALK gedaan hebben zijn in het bezit van tickets die ze aan anderen uitdelen. Zij weten immers wat voor waarde een BOSSWALK kan hebben. Als je een ticket gekregen hebt kun je die inleveren bij mij. Ga direct naar de contact pagina en maak een afspraak.

WAT IS EEN BOSSWALK?
Je kunt een BOSSWALK beter omschrijven als een inspirerende ontspannen wandeling met als hoofdonderwerpen van gesprek o.a.; merk-strategie, her- of positionering van uw bedrijf, identiteitsmarketing... of bijvoorbeeld concepten m.b.t. crowdfunding.  Alle gesprekken worden aangevlogen vanuit een niet traditioneel blikveld en met focus op creativiteit en ondernemend gedrag.

LOCATIE? 
De oplettende lezer heeft het al gezien, het heet BOSSwalk. Dat betekent niet dat we persé naar een bos gaan, maar dat ik alleen met ondernemers of bestuurders aan de wandel ga. Locaties die eerder de revue gepasseerd zijn: dierentuinen, pannenkoekenhuis, musea, bos, strand en steden.

Zien we elkaar binnenkort?

Studenten mogen me altijd mailen met een goede vraag omtrent de genoemde onderwerpen of me uitnodigen als spreker.