1204019835.jpg
1e6feea.jpg

Als fan van Newshoetoday.org en Cocreator ben ik in contact gekomen met Gabriel Augustijn, Maurice D’haene. Zij zijn samen met mij het ConceptMasters project gestart. Nu inmiddels de manier waarop we met TheWayv Crowdfunding onze plannen en concepten op waarde inschatten.

Van idee naar (bedrijfs) concept…

Concept Masters draagt bij aan idee- en conceptontwikkeling en wil “betekenisvolle ideeën” helpen het licht te laten zien. Wij richten ons op conceptontwikkeling in de breedste zin van het woord en doorlopen het gehele traject van de ideevorming (aha-moment!) tot een uitgewerkt bedrijfsconcept. In de rol van schepper, verbinder en vertrouweling faciliteren en verbinden we idee-brengers en ondernemers met een vertrouwd waarde netwerk.

“ Een concept is een concreet gemaakt, realiseerbaar en uitvoerbaar vernieuwend idee, in de vorm van een product, dienst of handelswijze, dat meerwaarde levert aan stakeholders / sharemates. “  (Concept Masters)

De Masters….

Wij, – Gabriel Augustijn, Maurice D’haene en Ron van Gils – hebben samen met o.a. Joep Kuijper, Oscar Meijn, Maarten Swinkels, Boaz van Tongeren, – initiatief genomen om middels concept masters mooie waardevolle bedrijfsconcepten in de wereld te helpen zetten.

  • u heeft een idee wat in de wereld mag worden gezet
  • u bent ondernemer en op zoek naar een waardevol idee om daar samen een mooi bedrijfsconcept van te maken
  • u wilt onderdeel worden van het waarde netwerk
  • u voelt zich ‘gewoon’ aangetrokken tot de masters

Heb jij een idee of een concept wat je in de wereld wilt zetten? Mail de ConceptMasters